Бонус епизод на модерирания от писателката Кейт Мосман подкаст   събира

...
Бонус епизод на модерирания от писателката Кейт Мосман подкаст   събира
Коментари Харесай

Грета Тунберг говори с Бьорк за протести и изкуство

Бонус епизод на модерирания от писателката Кейт Мосман подкаст   събира шведката деятел Грета Тунберг и исландката Бьорк.

Двете са си сътрудничили в предишното (по време на турнето на Бьорк Cornucopia през 2019 г.), само че в никакъв случай не са се срещали до момента – въпреки и виртуално.
 Депутатите се върнаха в изходната точка 21 окт 2022 | И в третия ден е като в първия в Народното събрание – гласуването преди първата отмора за ръководител на...
В извънредно забавен диалог те разискват новата антология на Тунберг  - управление за постижими климатични дейности, както и последния албум на Бьорк - .

 
               

В  рамките на повече от 40 минути двете разясняват климатичната рецесия, така наречен, по какъв начин възприемат политиците потребността от интензивност и културни и обществени промени.

Говорейки за това по какъв начин макар спешните обстановки остава оптимист, Бьорк споделя и за новата си ария Atopos, в която се пее: „ Надеждата е мускул, вярата е мускул “.

Тунберг пък споделя каква роля играе музиката в нейния живот. „ Цялото ми семейство са музиканти и аз съм единствената, която не е “, споделя тя в подкаста.

 „ Предполагам, че някак си се бунтувах по този метод. Музиката играе доста, доста значима роля в основаването на културни промени и обществени промени, от които се нуждаем, с цел да се оправим с изключителната климатична обстановка. Това е в действителност значим метод за активизиране на хората. “

Пълният диалог сред Бьорк и Тунберг в подкаста на Кейт Мосман  може да чуете.

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР